Story Link Ortaklığı

Affilate Marketing
Feb 13, 2023
Story Link Ortaklığı

Story Link Ortaklığı

Story Link Ortaklığı

Çevrimiçi hikaye anlatımı dünyasında çalışıyorsanız, muhtemelen Story link ortaklığına zaten aşinasınızdır. Story link ortaklığı, birbirlerinin çalışmalarını tanıtmak ve desteklemek için bir araya gelen çevrimiçi hikaye anlatıcılarının bir ittifakıdır. Bir ortak olarak, yalnızca bu ortaklık aracılığıyla erişilebilen özel avantajlara ve kaynaklara erişebileceksiniz, böylelikle ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Story link ortaklığı, birbirlerinin çalışmalarını tanıtmak ve desteklemek için bir araya gelen çevrimiçi hikaye anlatıcılarının bir işbirliği olarak nitelendirebilir. Bir ortak olarak, yalnızca bu ortaklık aracılığıyla erişilebilen özel avantajlara ve kaynaklara erişebileceksiniz. Bu avantajlar arasında özel içeriğe erişim, yalnızca üyelere özel etkinlikler ve daha fazlası bulunur. Bu kaynaklara ek olarak, South by Southwest veya Web Festivals gibi büyük festivaller için hikaye seçim komitelerine yerleştirilme söz konusu olduğunda ortaklara da öncelik verilmektedir.

Story link ortaklığının bir parçası olmak zor değil, aslında oldukça basit! Bültenlerine kaydolmanız veya topluluk forumlarına katılmanız ve iletişim bilgilerinizi sağlamanız yeterlidir, böylece ortaklıklar için herhangi bir sorunuz veya istekleri varsa sizinle iletişime geçebilirler. Katıldıktan sonra, yukarıda listelenen tüm avantajlardan yararlanmaya başlayabileceksiniz!

Her Öğrencinin Hikayesini Anlatmasına Yardımcı Olmayı Sağlar

Bugün her öğrencinin kendi hikayesini anlatma yeteneği var. Ancak, birçok öğrenci için bu süreç zor ve zorluklarla doludur. Story link ortaklığı size yardımcı olmak için burada. Video ve sesli anlatmayı kolaylaştıran araçlar, her öğrenci için özel olarak hazırlanmış uyarlanabilir çevrimiçi dersler, öğretmenlerin başarılarını sağlamaları için içerik ve kaynaklar ve her öğrencinin hikayesinin anlatılmasını sağlayan kişiselleştirilmiş destek geliştirmek için eğitimcilerle birlikte çalışıyoruz.

Eğitimcilerin her öğrencinin benzersiz ihtiyaçlarını anlamalarına yardımcı olarak, herkesin öğrenebileceği ve gelişebileceği daha işbirliğine dayalı bir öğrenme ortamı geliştirebileceğimize inanıyoruz. Veri analizlerinin ilerlemeyi ölçmek ve konuşmaları teşvik etmek için nasıl kullanılabileceğini anlayarak, öğretmenlerin öğrencilerine en iyi nasıl öğretecekleri konusunda bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olabiliriz. Ve son olarak, öğrencilere güvenli ve güvenli konuşmalar yapmalarında yardımcı olarak, onları kendi öğrenme yolculuklarında teşvik edebiliriz.

Story Link Ortaklığına Nasıl Katılabilirsiniz?

Trafiği, marka bilinirliğini ve dönüşümleri artırmanın yollarını mı arıyorsunuz? Öyleyse, story link ortaklığı  sizin için harika bir seçenek olabilir. Bu ortaklık, işletmenizin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabilecek çeşitli avantajlar sunar. İşte üyelerin bekleyebileceği avantajlardan sadece birkaçı;

Artan trafik;

Story link ortaklığı, en iyi markalardan harika içerikler paylaşarak ve web sitenize veya bloğunuza geri bağlanarak trafiği artırmaya yardımcı olur. Bu, sitenize daha fazla kişi götürmenize ve tıklama oranlarını (KTR'LER) artırmanıza yardımcı olacaktır.

Marka bilinirliği;

Story link ortaklığının bir parçası olmak, işletmenizin daha iyi tanınmasına yardımcı olacaktır. Daha fazla kişi sizin hakkınızda ve sunduklarınız hakkında bilgi edindikçe, muhtemelen sizden satın almak veya bülteninize abone olmakla ilgileneceklerdir.

Dönüşüm oranları;

Story link ortaklığı, kitleleriyle alakalı yüksek kaliteli içeriği paylaşarak işletmelerin daha yüksek dönüşüm oranları elde etmelerine yardımcı olur. Bu, sizden satın alma veya bülteninize abone olma konusunda karar vermelerini kolaylaştıracaktır.

Story Link Ortaklığına katılmak için herhangi bir gereklilik yoktur. Sadece harika içeriği paylaşın ve mümkün olduğunda geri bağlantı kurun! Buna ek olarak, üyeler, ortaklığın özelliklerini en iyi nasıl kullanacakları ve trafiği en iyi nasıl çekecekleri ve potansiyel müşterileri satışa dönüştürecekleri konusunda ipuçları da dahil olmak üzere, katılırken bol miktarda destek ve kaynak bekleyebilirler.

Story Link Ortaklığına Katılmanın Faydaları

Hiç şüphe yok ki, çevrimiçi pazarlama hedef kitlenize ulaşmanın en önemli yollarından biridir. Ancak geniş bir kitleye ulaşmak zor olabilir. Özellikle iyi tanınmıyorsanız veya sınırlı kaynaklarınız varsa. Story link ortaklığının devreye girdiği yer burasıdır.

Story link, markaları etkili web içerik oluşturucularıyla birleştiren bir ortaklık platformudur. Story Link aracılığıyla markalar geniş bir kitleye ulaşabilir ve STORY Link'in sunduğu geniş influencerlar ağından yararlanabilir. Bu, markanızın diğer markaların sağlayamayabileceği önerilere, indirimlere ve özel içeriğe erişebileceği anlamına gelir. Buna ek olarak, Story link'in platformu, etkileşimli içeriğe sahip ilgi çekici kampanyalar oluşturmanızı kolaylaştırır.

Bu, bire bir sohbetler ve mesajlar aracılığıyla müşterilerinizle doğrudan bağlantı kurmanızı sağlar. Son olarak, Story link, kampanyalarınızın başarısını ortaya çıktıkça ölçebilmeniz için size özel iç görüler ve analizler sağlar.

Başlamaya Hazır Mısın?

Adverport ile dilediğin kampanyalara katıl! Sosyal medya hesaplarında affiliate linklerini paylaş, takipçilerin sana kazandırsın.